Mångfacetterad Ralph Lauren

Senaste ”Fortune Magazine” är temat lyxen fråga, som analyserar kolumnen ”lyx business”, infördes också flera amerikanska märken som Brooks Brothers, Marc Jacobs, etc., FTD tidvattnet väljer en medlem Jang Ralph Lauren artiklar sammanställs enligt följande:
Ralph Lauren i undersökningen. För bara några år sedan när han såg mor glädje av sin affär, men bara för fadern dotter köpa en eller två bitar av kläder, grundade han Rugby varumärke, en fusion av Hogwarts skola och Harvard utexaminerade stil ungt varumärke. Överge den vanliga överväldigande reklam, word of mouth marknadsföring och användning av ett sätt att göra detta mellanklass varumärkespositionering i 14 till 29-åringar med stor framgång.
Detta är den klassiska Ralph Lauren. Detta är inte ett varumärke, men denna person.
Han är den enda kvarvarande stora amerikanska designer. Andra kända amerikanska märkes är nedförsbacke. Calvin Klein 2003, kassaflöde paus, Tommy Hilfiger nu styrs av riskkapital, endast grupp La Lauren (Polo Ralph Lauren Group) inrättades 40 år senare är fortfarande stark, den årliga intäkter på $ 4 miljarder dollar, marknadsandel på mer än 80 miljarder. Anställda i hela 65 länder och fler än 14.000 personer.
Den som tror att detta är bara grundare av Polo med en ponny på framgången av miljardären, bara för att tillfredsställa sina enorma vinster varumärke licensiering, ålders människor i herrgården är fel. De förstod aldrig hemligheten bakom framgången av Ralph Lauren.
Ralph Lauren framgång kommer från dess unika kompetens. I själva verket är designern Ralph Lauren definieras som inte är korrekta, tänkte han på sig själv som en brand manager, en affärsman och en kund. Han fick aldrig någon design Coban utbildning. Hans designprocessen är mer som en producent. Han bio, bilden lagras i minnet, och sedan berätta om hans team av designers, och känner att han vill.
Nu 67-årige Ralph Lauren beredd att använda denna teknik började sin nya plan: mer high-end, till världen. Februari kommer Ralph Lauren Group erbjuda den amerikanska levande museum, är detta en ny mitten från hem sängkläder produktlinjer. Samtidigt kommer Polo Ralph Lauren Group i Moskva och Tokyo öppnar en lyx flaggskeppsbutik, som är att uppnå till avancerade planer. Men denna marknad för de välutbildade experter, är det en uppfattning problem. Ralph Lauren i slutändan vad är ett varumärke?
Det är verkligen svårt att definiera, med sin fru som heter Ricky krokodilskinn handväska för $ 14.000 och du kan från din lokala Kohl ‘s varuhus för $ 19,75 för att köpa en Polo skjorta. De flesta lyxmärken och high-end varumärke driven dotterbolag low-end varumärkesstrategi är annorlunda, kritiker säger att detta beror på att Ralph Lauren lyckats med att få publiken förmågan hos olika sammanhang han vill framgångsrikt acceptera hans spänner över ett stort utbud av varumärkespositionering . Men kunde han lyckas i denna skala och geografisk spännvidd större flervarumärkeskampanj göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *