Ralph Lauren Träningsdam

En änka många

Den vänstra sidan av sängen där min man brukade sova förblir snyggt gjort, knappast en krusning stör vadderade ytan. Jag sover på höger sida varje natt, där jag hade sovit de tjugo plus år vi var tillsammans. Med tiden utvecklade jag en vana att läsa i sängen. Vänsteranfallet förblev snyggt gjort, men på toppen av vadderade täck en kulle av litteratur växte gradvis. Jag läste om feng shui i sovrummet och undrade var jag förhindra en annan partner från att komma in mitt liv med att tillåta att högen för att växa? Fanns det en del av mig som hellre vill bli underhållen av böcker än en annan partner?

jag sorterade igenom och rensas bort min make kläder några månader efter hans bortgång, efter en oförklarlig men stark längtan som slog mig. Vårt sovrum var på andra våningen, Ralph Lauren Träningsdam och med sin sjukdom, hade han inte varit i rummet minst sex månader före hans bortgång. Jag gick igenom sovrummet som en virvelvind, rensa ut varje hörn, lådor och skokartong, att bli av med något som liknade skräp eller inte hade använts på flera år. Jag rensat alla men osynligt nödvändigheter för att leva.

När jag tog av mig vigselring första gången satte jag det på min andra handen. Det kändes konstigt att vara på ett finger där den inte hörde hemma. Jag vant sig det efter några veckor, Ralph Lauren Träningsdam men jag var inte säker på vad protokollet var för änkor och ringar. Efter flera månader, tog jag ringen och sätta det på min byrå, men sedan månader senare återupptog jag bär det igen på min högra hand.

Växla bröllop band runt kände sig obekväm. Efter flera månader, jag bort det för sista gången, undrar om mina barn skulle märka. Min yngste son en dag påpekade att min ring var borta och jag sa till honom att jag skulle uttrycka det som en minnessak i mitt smyckeskrin. Förra gången jag hade det var två och ett halvt år efter min makes död.

Första gången jag gick till en social händelse utan min make kändes otroligt obekväm, som om jag var en bedragare som maskerats som någon singel. Två av mina barn gick med mig, men jag undrade hur många människor, varav de flesta jag visste, Ralph Lauren Träningsdam undrade om min sinnesstämning eftersom jag hade varit änka knappa två månader. Har jag ser glad, ledsen, redo att gråta? Inuti jag var skakig och slog med otillräcklighet, som om hälften av mig saknades och den återstående hälften visste inte hur de ska agera. Jag verkligen inte ville någons synd, men jag hade denna galna Begreppet människor mår dåligt för mig. Jag stannade inte länge, men på något sätt kände jag att det var viktigt att jag hade gått.

Min första lunch av mig själv jag halkade in i diner monter hoppas att ingen skulle märka mig. Jag satt där själv medvetet, önskar jag hade tagit något att läsa så jag kunde hålla mitt huvud, Ralph Lauren Träningsdam mitt eget sätt att gömma sig. Jag hade gått in där bara för att se om jag kunde göra det själv, ett test, om ni så vill.

När jag väntade på min mat jag tittade på TV som visar väder, de andra beskyddare, och ut genom fönstret på regnet. Min mat kom och senare när jag gick ut därifrån, Ralph Lauren Träningsdam var det som om jag hade rensat en monumental hindret och tagit ytterligare ett steg framåt.

Det låter trivialt, och ändå dessa små steg var mina dagliga språng framåt. Framstegen mättes några dagar efter hur lång tid det hade varit sedan jag hade gråtit. Var det dumt att köra på vägen och plötsligt hör en låt som fått dig att gråta? Inte för att det var ‘din’ låt, Ralph Lauren Träningsdam men eftersom gripande texter petade på något ont inuti.

Min första dag i tjugo plus år kändes som främmande som om jag var otrogen mot min man. Hur gör du plocka upp bitar av ett liv gått snett, http://xforex.se där det känns som om du är en främling i din egen värld? Varifrån kommer ensamhet slutet och desperation ta över? Hur gör du styr suget efter människors uppmärksamhet och tillgivenhet? Många dagar jag hade frågor och inga svar.

Den första bröllopsdag, födelsedag, helgdag, Alla hjärtans dag och den första årsdagen av hans död jag sa till mig själv att jag var okej, dessa var bara dagar på en kalender. Jag ljög för mig själv och på ljusa soliga dagar jag promenerade in i våra skogar och grät. Även med solens värme på mitt ansikte, kände jag en känslomässig röra. Den största uppehållande faktor i mitt liv var mina barn. Jag visste att de behövde mig när de möter sina egna ‘Firsts’ utan deras far i deras liv.

småningom tid att läka och kära ‘stöd gjort alla’ prima ‘uthärdlig. Fyra år på vägen, jag inser att jag har framgångsrikt hoppade många hinder.

Det hade inte alltid varit med perfekt utförande, men med totala styrka och värdighet. Jag har kommit till min egen kraft en gång mer som jag applåderar mina prestationer stora och små. Elaine Williams 2008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *