Ralph Lauren Vinterjack Herr

ett sexuellt laddade thriller som fortfarande håller sina kläder på

När Joanna Briscoe kontroversiell roman, Sleep with Me, publicerades 2005 blev en bästsäljare.

hadn skrivit boken med hopp om någon anpassning av det, än mindre någon av Andrew stående, minns Briscoe. det ögonblick han kom i kontakt tänkte jag, Ralph Lauren Vinterjack Herr
se”>xforex ja. Att en perfekt passform.

Sleep with Me är Bricoe mest framgångsrika bok: det har publicerats i 10 länder och hyllats av kritiker för sin akuta (för att citera Telegraph granskare) dissektion av en viss del av medelklassen samhället: stads, unga, något bortskämd media typer.

Romanen skapade kontrovers på grund av dess orubbliga porträttering av sexualiteten i alla dess skepnader gay och heterosexuella. Det är där Briscoe delar en gemensam grund med Davies. Davies berömda anpassade Sarah Waters Sapphic roman, Tipping the Velvet, och är känd för att ha upp skrivandet av litterära storheter som Austen, Dickens och EM Forster.

Sleep with Me, som sänds i morgon kväll på ITV1, Ralph Lauren Vinterjack Herr berättar historien om Richard och Lelia, en till synes lyckligt, framgångsrikt par vars förhållande skakas av deras möte en mystisk fransk kvinna vid namn Sylvie. Sylvie blir sexuellt involverade med både Richard och Lelia i en illavarslande berättelse om de krafter som kan driva och ibland förstör relationer, inklusive självbedrägeri och själviskhet. Som Richard vän säger nära början av Davies anpassning, äktenskap] är bra, jag bara giriga.

bok om längtan, svek, ambition, avund, säger Briscoe. mer om vad som händer i människors huvuden än i sina sängar.

Briscoe säger att hon hade blivit varnad av en cynisk direktör vän som ITV skulle sannolikt ha betyg vänliga stjärnor som Ross Kemp och Amanda Holden att spela huvudrollerna. I stället fick hon Adrian Lester, Jodhi May och Anamaria Marinca. min glädje över kaliber av dessa aktörer, säger hon.

Lester, som spelar Richard, Ralph Lauren Vinterjack Herr kommer att vara bekant för tv-tittare som bedragare Mickey Bricks i BBC One Hustle, men är också en begåvad skådespelare, för närvarande huvudrollen i Tennessee Williams Katt på hett plåttak i West End.

maj, som spelar Lelia, har blivit en stapelvara i televisions kostym dramer under de senaste åren, inklusive BBC Daniel Deronda och Little Dorrit. Medan den rumänska Marinca, som spelar göken i boet Sylvie har vunnit priser för sina roller i Channel 4 Sex Traffic och art house film 4 månader, 3 veckor och 4 dagar.

Briscoe säger Davies var öppen och samarbets som hennes bok utvecklats till hans manus. flatteringly, säger hon, rådfrågades om alla utkast.

Davies har stannat trogen andan i den ursprungliga romanen, vars makt kom från dess förmåga att wrongfoot läsarna med en rad vändningar som lämnade dem osäkra som att sympatisera med. Sylvie, till exempel, kommer över på först som blyg och gauche. Men, som Marinca säger hon visar sig vara, Ralph Lauren Vinterjack Herr kvinna som använder BLYG utseende som kamouflage i en dödlig kamp om makten Trots hennes unprepossessing utseende, Ralph Lauren Vinterjack Herr framstår hon som femme fatale med en oväntad förmåga att förföra henne (flera) mål.

På liknande sätt Lelia verkar initialt tillfreds med sig själv och sin plats i världen, men visar sig vara hemsökt av minnen av ett sexuellt möte hon hade på semester vid en ålder av 14 Lelia synvinkel, är berättelsen om något som hänt henne som en tonåring, säger May. Det faktum att denna barndom incident ikapp med henne ger en av berättelsen mest alarmerande överraskningar.

tanke på dess trassliga nät av sexuella relationer och involvering av Andrew Davies, kan du förvänta dig Sleep with Me innehålla sexscener så chockerande som dess tomt vändningar. I själva verket är Jobst subtil och känslig film förvånansvärt kyska. hålls våra kläder på, säger Lester, faktiskt, några av de mest laddade scenerna komma när ett tecken handen skrubbsår annan eller när kameran dröjer på nakna fötter. (I själva verket var det så många av dessa stunder som under inspelningen rösterna började skämtsamt hänvisar till dramat som med mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *